Succesverhaal

Had maat: 42

Succesverhaal

Marinka was zwaar rugpatiënte

‘Door Curves is het leven weer één groot feest voor mij!’

Marinka is maar wat blij dat ze door Curves nu geen pijnstillers meer hoeft te slikken of regelmatig even moet gaan liggen. Na acht keer een rugoperatie, waarbij haar wervelboog tijdens een operatie brak, kan ze bij Curves door de goede begeleiding weer sporten.

Hydraulische apparaten

“Ik had niet gedacht ooit nog een sport te vinden waar ik zonder te veel pijn zou kunnen bewegen. Ik ben zo blij met Curves! Doordat ik hier op hydraulische apparaten sport met intensieve, persoonlijke begeleiding, is mijn gezondheid erg vooruitgegaan. Ik kan me weer bewegen, heb veel minder rugpijn en hoef geen pijnstillers meer te slikken.”

Eigen kamer

“Door de goede begeleiding bij Curves is mijn leven een stuk leuker geworden. Ik voel me nu geweldig, het leven is één groot feest. Ook voor mijn man en twee kinderen. Ik ben nu veel actiever en ik zit niet meer hele dagen op ‘mijn kamertje boven’. En het is natuurlijk mooi meegenomen, dat ik ook nog eens 10 kilo ben afgevallen. Ik blijf natuurlijk altijd een rugpatiënt, maar het beheerst niet meer mijn leven. Ik had ook in een rolstoel kunnen zitten.”

Rug- en buikspieren

“Ik vind het heerlijk dat ik weer kan sporten en bewegen, zonder al te veel pijn. Dat komt omdat ik nu minder kilo’s meedraag en een natuurlijk korset(spieren) - vooral mijn rug en buikspieren - heb opgebouwd. Het feit dat ik minder rugpijn heb, heeft een heel gunstig effect op mijn geestelijke gesteldheid. Minder pijn maakt dat je veel vrolijker bent! Mijn slogan is tegenwoordig: een dag niet bewegen, is een dag niet geleefd.”

Oprechte aandacht

“Ik hoop met mijn verhaal andere vrouwen te stimuleren om te gaan bewegen. Sporten kan zoveel met je doen, kijk maar naar mij! Mijn gezinsleven is veel actiever geworden. Curves is heel anders dan de reguliere sportschool. Als je ouder wordt, zit je nu eenmaal minder strak in je vel. Bij Curves weten we dat van elkaar. Hier sport je in een veilige, gezellige omgeving en heeft men écht aandacht voor je.”