Succesverhaal

Verloren cm: 38
Had maat: 48

Succesverhaal

Een flexibeler, sterker lijf en andere uitstraling voor Francis

‘Eigenlijk ben ik veel gelukkig nu ik bij Curves sport’

Francis staat al 25 jaar in een bloemenzaak, wat fysiek een flinke belasting is. Regelmatig kwam ze bij de fysiotherapeut, vanwege stijve knieën en andere klachten. Ook was haar bloeddruk te hoog, waarvoor ze medicijnen slikte. Ze wist dat er iets moest gebeuren; zo verder gaan kon niet meer.

Smile

“Een klant van mij vertelde vaak enthousiast over Curves, vandaar dat ik ook eens ging kijken. Ik vond het ongelooflijk: het duurde maar een half uurtje en daarmee kon je tot wel 500kcal verbranden! Ik was gelijk verkocht. Nu ga ik drie tot vier keer per week. Natuurlijk heb ik soms geen puf, maar ik hou me vast aan de wetenschap, dat ik mij na de workout veel beter voel. Ik vertrek áltijd weer met een smile.”

Snelle vooruitgang

"Ik merkte al snel de vooruitgang toen ik was gestart, vandaar dat ik altijd mijn best doe om tijd vrij te maken voor Curves. In anderhalf jaar tijd heb ik bijna 230 workouts gedaan. Soms moest ik uit mijn werk komen racen omdat ik het anders niet zou redden! Mijn levensmotto is: één moment van vreugde verdrijft honderd zorgen. Curves is zo'n moment voor mij."

Overgangsklachten

“Sinds ik er sport, ben ik niet meer bij de fysio geweest. Ik zit in de overgang en had daar best klachten van. Die zijn allemaal verdwenen. Mijn medicijnen zijn gehalveerd en ik heb een veel flexibeler en sterker lijf gekregen. Curves scheelt mij enorm veel pijn en ellende. Daarnaast ben ik veel vrolijker geworden. Ik lach veel meer en heb daardoor een heel andere uitstraling. Ik kan veel meer hebben en relativeer meer. Eigenlijk ben ik veel gelukkiger sinds ik bij Curves sport.”

Jojo-effect

“Ik ben een échte Bourgondiër. Mijn hobby is koken, vooral voor familie en vrienden en dan natuurlijk lekker tafelen met alles erop en eraan. Ik eet echt wel gezond, maar overdadig. Ik heb alle diëten wel gedaan en ik jojode de erop los. Samen met de Curvescoach paste ik mijn voedingspatroon aan. Daardoor raakte ik – blijvend! - 13 kilo kwijt. Tja, voor ons dames is het nu eenmaal belangrijk: ik heb weer curves!”