De nieuwsbrief van Curves Nijkerk met alle nieuwtjes en en weetjes

Nieuwsbrief Mei 2017

Zomeractie: Bikini Bootcamp

Wegens groot succes is de Bikini Bootcamp ook dit jaar weer terug! Vanaf 1 Juni tot en met 30 Juni kan je meedoen met de Bikini Bootcamp. Deze maand krijg je een extra steuntje in de rug om slank en fit de zomer tegemoet te gaan. In deze 4 weken staan er extra activiteiten gepland.

Zo gaan we bootcamptrainingen geven, lekker in de buitenlucht. Elk niveau kan meedoen! Iedere dinsdagavond in de maand Juni van 20.30 t/m 21.15

Om je buikspieren extra te trainen, zal er elke dag een buikspierkwartier zijn. Daarnaast maken we één keer per week een stevige Powerwalk waar je direct extra energie van krijgt.  Daarnaast gaan we iedereen motiveren om extra intensief te trainen. Voor bepaalde activiteiten kan je je opgeven, houd hiervoor het bord goed in de gaten. Kortom: extra redenen om in de maand Juni ook naar Curves te komen!

PS: Voor de versieringen van de bikini bootcamp zijn wij nog op zoek naar bikini’s en badpakken. Dus heb jij een oud exemplaar in de kast hangen, neem deze dan mee naar de club.

Informatieavond Curves Complete
Wil jij graag voor de zomer een paar kilootjes afvallen door gezonder te eten?
Of wil je graag leren hoe je gezond én lekker eten goed met elkaar kan combineren? Geef je dan nu op voor de informatieavond van Curves Complete.

Curves Complete combineert de juiste fitnesstraining met persoonlijke weekmenu’s en deskundige coaching, waardoor je meer vet verbrandt dan met andere afslankprogramma’s.
Naast Curves Complete biedt Curves Nijkerk ook talloze andere manieren om te leren op een verantwoorde manier met voeding om te gaan en om gewicht te verliezen. Ook tijdens deze informatieavond gaan wij hier dieper op in.
Wil je graag meer weten betreft gezonde voeding en hoe wij jouw hierin kunnen begeleiden? Schrijf je in! De avond vindt plaats op dinsdag 23 Mei om 20.15 uur(inclusief koffie en thee.) Op de balie ligt een inschrijflijst.

Veluwe wa
ndeltocht

Op Zaterdag 20 Mei vindt de jaarlijkse Veluwse wandeltocht plaats. Wij lopen met Curves Nijkerk ook gezellig mee en dit jaar op twee afstanden; de 15 km

en de 10 km. De 10 km start om 12:30 en de 15 km start om 13:30. Wil je dit jaar extra kilocalorieën verbranden én een hele gezellige middag geef je dan nu snel op! Natuurlijk mag je je ook opgeven samen met je vriendin, buurvrouw, collega of wie dan ook. Hoe meer zielen hoe meer vreugd. De kosten zijn €7,50 en dat is inclusief een hapje en een drankje.

Berichtje vanuit het T-shirt team:

Lieve dames, zoals jullie allemaal al eens mee mochten maken (of gaan meemaken) ontvangen jullie van ons altijd een gratis T-shirt voor behaalde resultaten. Elke 100ste keer dat je komt sporten krijg je een prachtig t shirt in jouw maat. Dus bij 100, 200, 300 etc. keer komen sporten ontvang je een T-shirt.  Natuurlijk willen wij hierin niemand teleurstellen en proberen wij het zo goed als we kunnen bij te houden. Helaas glipt er wel eens iemand tussendoor en dat willen we graag voorkomen. Geef dus aan ons door wanneer je bijna een nieuw T-shirt hebt verdiend, dan zorgen wij ervoor dat deze in de juiste maat (netjes gestreken) voor je klaar ligt.

Openingstijden tijdens de vakantieperiode

tijdens de vakantieperiode vanaf 8 Juli tot en met 20 Augustus hebben wij aangepaste openingstijden. Op de dinsdag en donderdag zijn we tot 19.00 uur open. Op dinsdagavond is er Zumba; 18.30 tot 19.00 uur.

Openingstijden i.v.m. feestdagen
25 Mei                 Hemelvaartsdag                              hele dag gesloten
5 Juni                    Tweede pinksterdag                      hele dag gesloten

Maandag:         8.00-12.00 en    16.00 tot 20.00