De nieuwsbrief van Curves Nijkerk met alle nieuwtjes en weetjes

Nieuwsbrief April 2017

Maart actie: Anti- stress dagen
In de afgelopen maand zijn we helemaal tot rust gekomen tijdens de anti-stress dagen. Heel veel dames zijn in die maand (extra) komen sporten, mede om te ont-stressen. Ook waren er twee workshops waar met veel plezier aan wordt teruggedacht.

De workshops handlettering waren een groot succes. Wat waren er veel vrouwen met verborgen talenten, prachtige kunstwerken kwamen er tevoorschijn.

Naast de workshops handlettering was er ook een workshop met als thema geluk. Dit was een mooie avond waarbij we op een zeer actieve manier handvaten kregen om gewoonweg gelukkiger te worden.

De voet- en been massages van Fleur waren ook een groot succes. Onze voetjes en benen konden op deze manier even heerlijk ontspannen en dat gaf meteen een relaxt gevoel.

Als laatste is ook de ruilbieb ontstaan. Hier kan je (gratis) boeken lenen om te lezen. Ook kan je er boeken neerzetten om deze door anderen te laten lezen.

April Actie: De anti-stress dagen

In de maand Maart hebben wij allemaal met veel enthousiasme meegedaan aan de anti-stress dagen binnen de club.
Zo waren er ontzettend veel leuke workshops om het stress niveau van ons allen sterk te verminderen.
Om nog meer vrouwen, ook buiten de club, aan te moedigen om te gaan sporten is er nu in April de anti-stress actie voor nieuwe leden.
30 dagen lang hebben we naast de Curves Workout diverse activiteiten om helemaal te ontstressen. Nieuwe leden betalen slechts € 30,- voor 30 dagen sporten

Heb jij nog een buurvrouw, vriendin, collega, (schoon) moeder of wie dan ook? Neem haar mee naar de club! PS: wist je dat als je drie nieuwe leden introduceert en er voor zorgt dat ze een jaar bij ons komen sporten, jij een maand gratis sporten verdiend!

18 April: Workshop schilderen

Op dinsdagavond 18 April wordt er door Kora een workshop schilderen gehouden.

De avond begint om 20.00 uur en zal rond 22.30 afgelopen zijn. Het is niet nodig om schilder- en/of teken ervaring te hebben.
De kosten bedragen € 15,- per persoon, inclusief een hapje en drankje(s). Laat je creatieve geest de vrije loop en geef je op voor een avondje anti-stress en gezelligheid.

Nieuwe Curves Complete groepen gaan weer van start.

Nieuwe rondes, nieuwe kansen!! Binnenkort gaan we weer starten met nieuwe groepen voor Curves Complete. Curves Complete is een afslankmethode die je helpt op een gezonde en verantwoorde manier gewicht kwijt te raken én te behouden. Ben je geïnteresseerd in het volgen van het Curves Complete programma, spreek dan een van ons aan.

De tijden van de Curves Complete groepen:
Maandagavond: 18:15 Curves Complete
Woensdag ochtend: 10:30 Curves Complete Refresh
Woensdagavond: 19:00 Curves Complete

Voorstellen Elke:

Hallo Curves-leden,

Mijn naam is Elke van Ast en ik kom uit Ugchelen.
Door verhuizing richting Putten in de zomervakantie heb ik bij jullie gesolliciteerd. Op vrijdag 10 maart ben ik begonnen met meelopen op de vrijdagochtend. In de vakanties zal ik vaker aanwezig zijn. Curves is voor mij al een bekende plek. Momenteel ben ik al een jaar werkzaam in Zutphen bij Curves en sport daar ook al een geruime tijd. Ook ben ik werkzaam in de turnsport buiten de schooltijd. Ik heb heel veel zin in de komende periode bij jullie en hoop jullie snel te ontmoeten.

Met vriendelijke groet,

Elke van Ast

Openingstijden i.v.m. feestdagen

14 April                Goede vrijdag                                ‘s middags gesloten