Alle nieuwtjes van Curves Nijkerk!

Nieuwsbrief Curves Nijkerk maart

Empowering Excellence

Vanaf 1 januari is er een aantal dingen bij Curves Nijkerk veranderd. We gaan werken volgens een nieuw systeem: Het Kaisen Model en binnen Curves krijgt dat vorm onder de naam: Empowering Excellence. Ons doel hiermee is nog betere coaches worden en alle leden een nog betere workout geven! Een aantal aanpassingen hebben veel van jullie al gemerkt, zoals wat aanpassingen in het circuit. Een kort overzicht van een aantal nieuwe ontwikkelingen:

- Nieuwe openingstijden
- Het logboek
-Zumba is weer Zumba in the Circuit, voor iedereen goed toegankelijk om gewoon je eigen rondje te blijven doen
- We werken toe naar het Krachttrainingfestival in september, hier komt gedurende komende maanden meer informatie over
- We gaan jullie nog meer het belang van Krachttraining vertellen
- Actief in de kring zal niet meer de vorm hebben die het nu heeft, we zullen nog wel bewegingen voor doen in het circuit, maar de focus moet meer liggen op de toestellen
-Wegen en meten is elke maand in een vaste week, eerstvolgende keer is dat de week van 6 maart: maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.
- Elke week een toestel van de week!

Curves Complete+ Refresh

We zijn weer gestart met Curves Complete! 20 enthousiaste vrouwen die zijn gestart of zijn doorgegaan die zichzelf een gezonder eetpatroon willen aanleren, sterker willen worden, af willen vallen en fitter willen worden!

Wil je zelf graag nog starten? Geef het aan bij een van de coaches, je kan op elk moment instromen!

Ook zijn we gestart met een 7 weken Refresh cursus Curves Complete. Heb je ooit meegedaan aan Curves Complete en wil je weer even de puntjes op de i, geef je dan op bij een van ons. Je kunt te allen tijde instromen.

Afscheid collega’s.

We hebben op  23 februari  Cisca en Anke uitgezwaaid.  We wensen ze alle goeds voor de toekomst. Cisca blijven we zien, zij blijft gezellig bij ons sporten.

Feest 7-jarig bestaan Curves Nijkerk!

We hebben maart ons 7-jarig bestaan gevierd. We hebben een topdag gehad. We hebben allemaal lieve felicitaties, berichtjes en bloemen gehad. Heel erg bedankt daarvoor!

Woensdag a.s. 8 maart is het nationale vrouwendag. Hou deze datum in de gaten!

Anti-stress dagen

De hele maand maart staat in het teken van anti-stress. De vrouw van vandaag is drukker dan ooit. Daarom is het goed om stil te staan bij het feit dat dit ook de nodige stress met zich meebrengt. We hebben verschillende leuke activiteiten op de agenda staan. Zo willen we jullie helpen de stress te verminderen.

8 maart Workshop Handlettering, deze is al vol
15 maart Voet-onderbeen massage, deze is al vol
29 maart Workshop Handlettering 9.45-11.45
30 maart “Hoe krijg ik meer rust”, workshop door geluksexpert Claudia de Jong

Deze maand staat er een ruilbibliotheek bij ons. Je kunt een boek inleveren of lenen. Er ligt een lijst naast, schrijf daar je naam op en welk boek je leent. Sommige dames willen namelijk wel graag hun boek terug.

Wegen/meten 6,7,8,9 maart

Volgende week is er weer gelegenheid om je te laten wegen en meten. Je kunt voordat je gaat sporten vragen of je gewogen en gemeten kan worden. Dit vindt vanaf januari plaats elke eerste volle week van de maand van maandag t/m donderdag.

Nieuwe collega: Dyana

We hebben een nieuwe collega mogen verwelkomen. Dyana den Ouden. Velen hebben haar al ontmoet of kennen haar al van haar werk bij de slager op de Torenstraat. We zijn erg blij met haar en wensen haar dan ook heel veel werkplezier  toe bij ons in de club.

Marieke komt weer terug!

A.s. maandag 6 maart is Marieke weer terug, zij ging begin november met verlof en is 21 december bevallen van een prachtige dochter Esmee. We zijn erg blij dat ze weer begint met werken. We hebben haar gemist. Jullie zien haar in ieder geval op maandag en woensdag om de week weer!

Openingstijden vanaf 1-1-2017
Maandag:                           8.00-12.00 en 16.00 tot 20.00