Curves werkt omdat je een complete cardio en krachttraining in slechts 30 minuten krijgt, waarbij je iedere keer tot 500 kilocalorie├źn kunt verbranden. De toestellen staan in een cirkel opgesteld en werken met hydraulische weerstand, je hoeft dus geen zware gewichten te gebruiken. Ze trainen elke grote spiergroep, 2 spieren tegelijk.

Je komt binnen tijdens de openingstijden en stapt in een vrije plaats in het circuit. En met een Curves trainer die je begeleidt en motiveert, haal je zeker snel je fitnessdoelstelling. Of je nu wilt afvallen, meer energie wilt krijgen, of steviger in je vel wilt zitten, het kan allemaal in het Curves circuit.

Als je overtuigd bent neem dan contact op met een Curves Club bij jou in de buurt of lees de succesverhalen van andere vrouwen en hoor wat Curves voor hen betekend heeft.

Curves Circuit (Groot)