Is Curves iets voor jou? Bekijk onze video!

Curves Nijkerk bevindt zich aan de Koetsendijk 47, dat is tegenover kapsalon Hair X-clusive Josine en schuin tegenover restaurant Peacocks. Vrouwen van alle leeftijden, soorten en maten volgen hier de Curves training om gezond te blijven, af te vallen en zichzelf beter te voelen. De ingang van Curves Nijkerk bevindt zich achter het pand. Je kunt daar je fiets kwijt en er is een kleine parkeerplaats waar je gratis je auto kwijt kunt. Mocht deze vol zijn kun je, dan kun je gratis parkeren bij het gemeentehuis. Betaald parkeren is aan de zijkant van het pand.

In de centrale ruimte staat het Curves Circuit opgesteld en vind je het stretching gedeelte. De kleedkamer is uiteraard in een andere, afgesloten ruimte. Ons geweldige team staat altijd voor onze leden klaar en biedt een perfecte persoonlijke begeleiding die sporten bij Curves zo uniek maakt.